Zaposlenja

Zaposlenja u HUP-ZAGREB d.d. grupaciji  

Zaposlenici su, uz dugogodišnju tradiciju, ključ uspjeha tvrtke HUP-ZAGREB d.d čiji su hoteli u Zagrebu i na dubrovačkoj rivijeri središta gospodarskih, poslovnih, sportskih i političkih događanja te obiteljskih i turističkih okupljanja.

Visoki standardi tvrtke HUP-ZAGREB d.d., u suradnji s Marriott International Inc., vodećom svjetskom hotelskom kompanijom, zahtijevaju stručne zaposlenike različitih profila. Kontinuirani razvoj, težnja za poboljšanjem kvalitete usluga i budući projekti pružaju nove prilike za širenje stručnog tima i potrebu za motiviranim zaposlenicima koji se žele usavršavati u segmentu turizma i ugostiteljstva. 

Pridružite nam se 

POSAO U ZAGREBAČKIM HOTELIMA I NA DUBROVAČKOJ RIVIJERI

U potrazi smo za motiviranim zaposlenicima različitih profila u odjelima hrane i pića, recepcije, domaćinstva, a razmotrit ćemo i svaku zamolbu za radom u ostalim odjelima naših hotela u Zagrebu i na dubrovačkoj rivijeri.

Ako posjedujete želju za radom, usavršavanjem i kontinuiranim razvojem  u dinamičnom i timskom okruženju naše tvrtke i želite se prijaviti za radno mjesto ili želite poslati otvorenu molbu, molimo Vas da posjetite našu stranicu karijera ovdje.

 

Poslovni rezultati

Naši poslovni rezultati

Tvrtka HUP-ZAGREB d.d. kontinuirano ostvaruje pozitivne rezultate poslovanja koji se očekuju i u budućim razdobljima. 

Razvitak
Od svog osnutka 1948. godine, tvrtka HUP-ZAGREB d.d. kontinuirano uvodi novosti u poslovanje svojih hotela investirajući u kapacitete, poboljšavajući kvalitetu usluga i zapošljavajući stručno i profesionalno osoblje. Tijekom godina razvoja te u suradnji s Marriott International Inc., vodećom svjetskom hotelijerskom tvrtkom, HUP-ZAGREB d.d. obogatio je svoju ponudu te time i ponudu Zagreba i dubrovačke rivijere.  

Buduće investicije
HUP-ZAGREB d.d. ide ukorak s razvojem tržišta hotelijerske industrije te se ističe kao stabilna i konkurentna tvrtka pozitivnog poslovanja. Daljnji razvoj temelji se na novim investicijama i ulaganjima, a osnovni cilj tvrtke leži u zadovoljavanju interesa svakog gosta, djelatnika, poslovnog partnera i dioničara.