PANORAMA ZAGREB HOTEL

Trg Krešimira Ćosića 9

10000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385 52 808 898
www.panorama-zagreb.com

Panorama Zagreb, najviši hrvatski hotel, dom je brojnim odmorišnim i poslovnim gostima, no poznat je i po ugošćavanju sportskih grupa i profesionalnih sportaša. Hotel je smješten u srcu najvećeg zagrebačkog kvarta Trešnjevke, nasuprot Domu sportova te raspolaže s 280 soba i apartmana, restoranom Šestine koji nudi birane domaće specijalitete Zagreba i okolice, Lobby barom i terasom Breza, koja predstavlja zelenu oazu u spletu ulica i zgrada oko hotela. Svih 280 moderno uređenih soba pruža mirno utočište nakon užurbanog i napornog dana. Klimatizirani prostori, bogat izbor TV programa, brzi i besplatni pristup bežičnom internetu u svim sobama, fitness studio s najsuvremenijom opremom, sauna te naše profesionalno osoblje stoje Vam na raspolaganju tijekom Vašeg boravka. Devet moderno uređenih i klimatiziranih višenamjenskih dvorana i salona, od kojih je većina okupana dnevnim svjetlom, različitih su veličina i idealna su mjesta za konferencije, poslovne sastanke, prezentacije, seminare, modne revije, promocije, bankete, koktele, vjenčanja, kao i ostale događaje i istodobno mogu ugostiti više od 700 gostiju.

usluge

Sljedeće usluge hotela Vam stoje na raspolaganju:

  • Recepcija: 0 - 24
  • Posluživanje u sobi: 0 - 24
  • Bussines centar
  • Kongresni centar
  • Besplatan pristup brzom bežičnom internetu, u svim prostorima hotela
  • Fitness Centar
  • Pranje rublja i kemijsko čišćenje
  • Rent-a-car usluge
  • Vanjsko parkiralište

posebnosti

NAJVIŠI HOTEL U HRVATSKOJ, S PANORAMSKIM POGLEDOM NA ZAGREB

Najviši hotel u Hrvatskoj pruža nevjerojatan panoramski pogled iz soba na Zagreb. Udobno se smjestite i uživajte u pogledu na grad.

DUGA TRADICIJA BESPRIJEKORNO ORGANIZIRANIH VJENČANJA

Ponosimo se tradicijom organizacije vjenčanja i svadbenih svečanosti. Niz godina domaćini smo vrhunski organiziranih svadbenih svečanosti.

PROFESIONALNA ORGANIZACIJA KONGRESA I SEMINARA

Panorama Zagreb Hotel raspolaže s devet višenamjenskih moderno opremljenih kongresnih dvorana. Odlikuje nas dugogodišnja tradicija organizacije svih vrsta kongresa i poslovnih sastanaka.

ČARI LOKALNE GASTRONOMIJE

Posjetite restoran Šestine i kušajte tipična hrvatska i zagrebačka jela. Naš stručni kulinarski tim uspješno spaja duh tradicije s novim trendovima u kulinarstvu.

kontakt podaci

Trg Krešimira Ćosića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska, tel. +385 52 808 898
e-mail: hotel@panorama-zagreb.com

Širina: 45.8056764095219, Dužina: 15.952764701843307