HOTEL INTERNATIONAL

Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385 52 808 897
www.hotel-international.hr

 

Hotel International smješten je u srcu poslovne zone Zagreba. U neposrednoj blizini nalazi se i središte grada sa svim atrakcijama, muzejima i ostalim kulturnim znamenitostima. Hotel Vas dočekuje s 205 soba i dva apartmana s prekrasnim terasama. Sve smještajne jedinice u potpunosti su prilagođene potrebama poslovnih gostiju, kao i gostiju koji u Zagreb dolaze radi odmora ili na proputovanju. Gosti mogu uživati u modernom lounge baru i ukusnim specijalitetima hotelskog restorana. Fitness kutak stoji na raspolaganju svima koji se žele rekreirati nakon napornog dana. Hotel International idealno je mjesto za organizaciju sastanaka, seminara, konferencija, kao i svečanih domjenaka te maštovitih svadbenih svečanosti. Sve naše konferencijske i banketne prostorije imaju dnevnu rasvjetu, ugrađene klimatizacijske uređaje te raspolažu najmodernijom tehničkom opremom. Profesionalno i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sve zahtjeve gostiju.

usluge

Sljedeće usluge hotela Vam stoje na raspolaganju:

  • Recepcija: 0 - 24
  • Posluživanje u sobi, 7 - 22
  • Besplatan pristup brzom bežičnom internetu, u svim prostorima hotela
  • Garaža
  • Kongresne dvorane
  • Fitness Centar
  • Sauna
  • Pranje rublja i kemijsko čišćenje
  • Rent-a-car usluge

posebnosti

SMJEŠTAJ U POSLOVNOM SREDIŠTU ZAGREBA

Hotel International pruža udoban i kvalitetan smještaj. Idealna lokacija omogućava lak pristup svim atrakcijama kao i poslovnim zonama grada.

UDOBNE SOBE I APARTMANI

Vrhunska udobnost soba i apartmana te prekrasan pogled na grad, uz poštivanje svih standarda koji hotelu jamče status zelenog/održivog hotela zadovoljit će i najzahtjevnije goste.

POSLOVNE KONFERENCIJE I SASTANCI

Hotel International raspolaže sa šest konferencijsko-banketnih dvorana, nudi profesionalnu uslugu, tradiciju, iskustvo, moderno opremljene dvorane.

ORGANIZACIJA DOGAĐANJA ZA PAMĆENJE

Hotel International ima dugu tradiciju organizacije svih vrsta poslovnih i privatnih događanja. Razne proslave, obljetnice, svadbene svečanosti, banketi, domjenci samo su dio naše ponude.        ...

kontakt podaci

Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska, tel.  +385 52 808 895
e-mail: hotel@hotel-international.hr

Širina: 45.7990570941893, Dužina: 15.97392196655278