Gastronomija

Restorani i barovi u hotelima tvrtke HUP-ZAGREB d.d. odlikuju se vrhunskom gastronomskom ponudom, međunarodno nagrađivanim šefovima kuhinje te ljubaznim 
osobljem. Ugodno i elegantno okruženje, uz tradicionalne domaće i internacionalne specijalitete te raznoliku ponudu pića, pružaju izvrsnu priliku, odnosno mogućnost za organizaciju poslovnog ručka te obiteljskih i prijateljskih druženja.

 

 

Restoran Leut

Restoran Leut, smješten u prizemlju Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela u Srebrenom, pored Dubrovnika, nudi lokalnu i internacionalnu kuhinju u moderno uređenom interijeru. Bogat buffet doručak uključuje i širok izbor  zdravih jela; dok su gosti pozvani na kušanje nebrojenih delicija s a la carte menua. Restoran Leut je idealan i za buffet ručak ili večeru.

Piano Bar Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela

Piano Bar je idealan za opuštajuće trenutke, uz šalicu kave ili čaja ujutro te čašu vina u predvečerje. Uživajte u udobnoj atmosferi bara i prekrasnim pogledima na rivijeru dok uživate u kreativnim jelima s Sheraton Paired ™ menua.

Pool Bar Pinija

Dok se opuštate u luksuznom vanjskom bazenu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, kušajte jedan od vrhunskih koktela ili neki od atraktivnih zalogaja iz ponude Pool Bara Pinija. Pool Bar Pinija okružen je dalmatinskim vrtom, bujnim zelenilom i mirisima Jadrana i nudi Vam ozračje prave ljetne oaze.

Restoran Supetar

Novootvoreni restoran, lociran uz samu plažu u Srebrenom. Odlikuje ga intimno okružje i ukusna jela, prilagođena podneblju i lokaciji koja ovaj restoran čini idealnim za ručak ili večeru tijekom vrućih ljetnih dana.Iako su mu specijaliteti pizze i jela od tjestenina, restoran Supetar nudi i mnogo više od toga.