Dubrovnik

Dubrovnik, biser Jadrana, opasan drevnim srednjovjekovnim zidinama i kulama, smješten u podnožju brda Srđ te okružen kristalno čistim Jadranskim morem, predstavlja najpopularniju turističku destinaciju u Hrvatskoj i turističku zvijezdu regije. S uzbudljivom poviješću dugom preko 1000 godina, koja se zrcali u svakom detalju ovog čarobnog grada, Dubrovnik pruža uvid u neko drugo vrijeme. Ovaj jedinstveni grad-utvrda nalazi se na UNESCO-voj listi svjetske baštine te nudi bogatu gastronomsku i kulturnu scenu i mnoštvo romantičnih mjesta kao i lokacija za zabavu, pružajući svim posjetiteljima bajkovit doživljaj grada.

 

Svega nekoliko minuta od ovog jedinstvenog grada, duž očaravajuće dubrovačke rivijere, nalazi se niz šarmantnih gradića, prekrasnih otočića netaknute prirode te skrovitih zakutaka koji čekaju da ih se otkrije. Dubrovačka rivijera pruža osjećaj mira i intime i idealan je bijeg iz svakodnevnice pune stresa te pruža priliku za odmor uz svoje nadraže u oazi mira. Ako ste u potrazi za aktivnim odmorom, otputite se u avanturu i odaberite vožnju kajakom ili otpješačite, vozite brdski bicikl, ronite, jedrite - sve skrojeno prema Vašim željama za Vaš potpun doživljaj destinacije.

 

Hoteli dubrovačka rivijera novi su visokokvalitetni turistički proizvod koji se sastoji od Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, butique hotela Mlini, hotelskog i bazenskog kompleksa Astarea, Villa Mlini te Villa i Apartmana Srebreno. Svi objekti nalaze se na povlaštenim pozicijama na dubrovačkog rivijeri, skriveni u živopisnim mjestima Mlini i Srebreno, nekoliko koraka od prekrasnih šljunčanih palaža i svega nekoliko minuta od Dubrovnika. Svi su objekti lako dostupni iz Zračne luke Dubrovnik.

 

Znamenitosti grada Dubrovnika - pogledati ovdje.